#50books vraag 1: mijn leesdoel

4 januari 2015 | Boeken, Overige | 0 Reacties

50books, literatuurblogsLekker om weer gewoon eens een vraag te kunnen beantwoorden die ik niet zelf heb gesteld! En wat een leuke vraag om mee te beginnen:

Heb jij jezelf een leesdoel gesteld voor 2015?

Ik heb inderdaad een leesdoel

Het is wel een bescheiden leesdoel, maar je kunt het een leesdoel noemen. Ik heb aangegeven op Goodreads dat ik dit jaar twintig boeken ga lezen. Dat doel had ik vorig jaar ook al en net aan gehaald. Vandaar dat ik dit doel nog eens stel, omdat ik het dit jaar ruim wil halen. Dan kan ik het volgend jaar verhogen.

Dat komt door de drukte en omdat er zoveel meer te doen is dat ook heel leuk is. Hoewel lezen nog steeds met stip op nummer 1 staat van mijn favoriete bezigheden, zijn er toch ook een aantal dingen die aan de deur staan te kloppen om ook gedaan te worden, zoals gamen, fröbelen, knutselen, slapen en werken.

Maar goed, eerst dit doel maar eens gaan halen.

Elke week op zondag zal Peter een nieuwe boekvraag posten die door iedereen vrij mag worden ingevuld. Alles is toegestaan. Een foto, een recensie, een persoonlijke herinnering, enzovoorts. De beantwoording van de vraag hoeft helemaal niet op dezelfde dag of binnen een week. Wanneer je het blog klaar hebt, post het dan en plaats een link onder de betreffende vraag bij Peter, zodat iedereen het kan volgen en bij je komt kijken.

Serienavigatie#50books vraag 2: het recht op belediging >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest