#50books vraag 40: boeken om naar uit te kijken?

8 oktober 2016 | 50books 2016, Overige | 0 Reacties

Ieder seizoen komen er weer nieuwe boeken uit. Ik houd het echter niet bij. Er komen er zoveel uit dat ik niet weet waar ik kijken moet. De bekende hausse aan boeken die uitkomen in het voorjaar (boekenweek) en in het najaar (kinderboekenweek) gaat ook altijd lekker aan mij voorbij.

voorlezen, Harry PotterToen ik rond het millennium Harry Potter las, heb ik ook niet in de rij gelegen op de dag van uitkomen. Ik reserveerde hem vooraf bij Bol. Waar ik met gadgets en digitale snufjes redelijk voorop loop in de vaart der volkeren, ik ben een zogenaamde early adoptor, loop ik juist bij boeken hopeloos achter de feiten aan: daar ben ik een echte laggard.

Het komt erop neer dat ik geen idee heb welke boeken er dit jaar uitkomen, welke er al uitgekomen zijn en of er een boek is waar ik reikhalzend naar uit moet kijken, zoals Hendrik-Jan dat zo poëtisch verwoord.

Misschien moet ik eerst maar eens mijn nog te lezen plankje leegmaken.

Dit jaar is de gastheer van de serie #50books Hendrik-Jan de Wit. In 2013 en 2015 werden de vragen gesteld door Peter Pellenaars. In 2014 nam ik zelf de honneurs waar.

Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat je reactie achter bij Hendrik-Jan, zodat iedereen je antwoord op de wekelijkse vraag kan lezen.

Serienavigatie<< #50books vraag 39: boeken zonder tekst#50books vraag 41: kinderboeken lezen >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest