#50books vraag 45

9 november 2014 | Boeken, Overige | 1 reactie

50books, literatuurblogsHet gaat hard. Het einde van het jaar nadert en de tijd van kaarsjes komt er al weer aan. Ik stel me dan zo voor dat je lekker met een glas wijn of verse jus, dekentje over je voeten om het extra behaaglijk te krijgen, op de bank zit. Of in je favoriete luie stoel hangt. Met natuurlijk een boek of ereader erbij.

Ook de Sint gaat vast bij een aantal van jullie weer langskomen. Of niet. Misschien doe je juist wel iets met Kerst aan cadeautjes?

Natuurlijk moet je dat wel een beetje sturen, de cadeaus die je gaat krijgen. Nu is je kans om je familie te laten weten:

Welk boek wil jij dit jaar van Sinterklaas of de kerstman ontvangen?

Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden! Laat ze zoals gebruikelijk weer achter in de reacties onder dit blog en vergeet de link niet! Suggesties zijn altijd welkom. Die kun je hier ook achterlaten.

Serienavigatie<< #50books vraag 44#50books vraag 47 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest