#50books vraag 6

9 februari 2014 | Boeken, Overige | 7 reacties

50books, literatuurblogs

Eigen werk

Ik ga gelijk met de vraag in huis vallen: Welk boek geef je aan iemand die je nauwelijks kent? Deze vraag werd mij aangereikt door Karin Winters. Ik vind het een leuke vraag maar ook ontzettend moeilijk.

Want je kent iemand dus nauwelijks, maar wil wel een boek geven. Ga je een boek geven dat je persoonlijke favoriet is? Neem je een boek waar je wat van kan leren? Een zelfhulpboek? Of misschien een kunstboek?

Ik vind dit echt een lastige vraag, maar ik ben wel heel benieuwd naar jullie antwoorden.

Laat een link naar je eigen blog achter of reageer in de reacties op de vraag. Je kunt ook een gastblog plaatsen als je geen blog hebt of het past niet op je blog. Dat vind ik ontzettend leuk! Zo kan iedereen lezen wat jij ervan vindt. Ik zal zelf in een apart blog antwoorden op mijn vraag.

Heb je suggesties voor een volgende vraag, dan hoor ik dat graag hier of via twitter. Ik houd me aanbevolen en zet ze op mijn lijstje.

 

Serienavigatie<< #50books vraag 5#50books vraag 7 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest