#50books vraag 9

2 maart 2014 | Boeken, Overige | 7 reacties

image

Bijna iedere avond twittert @puur: bad boek bed. @leesdame zit graag met haar ereader op de bank met een dampende kop koffie in haar handen blogde ze laatst. En toen zag ik ook nog een gesprek op Twitter tussen @rsnijders en @Niekchen over lezen en storm toen het weer die invalshoek had gekozen.
Ik kon niet anders dan daar mijn inspiratie voor de negende vraag uithalen:

Wat zijn jouw ideale leesomstandigheden?

Je kunt hierbij natuurlijk aan van alles denken: weer, thuis, vakantie, huisdier op schoot, kinderen de deur uit. Noem maar op. Ik wil weer graag jullie ideale leesmomenten weten.

Laat je reactie achter hier onder deze blogpost, zodat iedereen weer kan meelezen. En als je suggesties hebt voor een nieuwe vraag, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Serienavigatie<< #50books vraag 8#50books vraag 10 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest