#7 Boekreview: Weerwater van Renate Dorrestein

26 juni 2020 | Podcast | 0 Reacties

De dystopische roman van Renate Dorrestein laat je met een gevoel van onrust achter. Luister deze podcast om te weten waarom.

Jaargang 1, aflevering 7 | 6 minuten

Wil je de review nalezen? Klik dan door naar deze recensie.

Wil je het boek kopen? Klik dan op de link naar bol hieronder

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest