fbpx

Gisteravond was ik bij een vriend in het Westland. Je weet wel: tuinders en kassen. Maar ook heel bijzondere huizen. Zo was ik al eens bij iemand van wie de vader een Ferrari in de woonkamer had staan. Maar bij deze vriend stond er een complete saloon in de achtertuin. Bovendien had hij nog een hele dierentuin eromheen met zwanen, eenden, ganzen, een kraanvogel en alpaca’s.

Ik kon het niet laten om wat foto’s te maken. Zelf heb ik geen alpaca’s geaaid vanwege mijn allergie voor alles wat haren en veren heeft. Maar stoer is het wel 😀

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!