fbpx

Beste klant, mag ik even zeggen dat ik het leuk vind om met je samen te mogen werken? Ik ben blij met je opdrachten en ik vind het fijn dat ik mijn talenten mag inzetten om je te helpen met waar jij minder goed in bent.

Laten we wel wezen: je huurt mij, als tekstschrijver, natuurlijk niet voor niets in. Ik ben goed in informatieve teksten en ik ben goed in redactiewerk, nakijkwerk en vertalen naar Engels. Op dit moment schrijf ik mijn boek #ikbengepest en daarvoor doe ik onderzoek, wat ik ook leuk vind om te doen.

Ik heb echter ook verwachtingen van jou, beste klant. Ik hoop dat je positief over mij bent en dat je dat ook aan je netwerk vertelt. Dat kan door middel van een testimonial op LinkedIn, maar dat mag natuurlijk ook mondeling. En als er iets is, geef dan je feedback aan mij!

Serienavigatie<< Ik ben dankbaar voor… – 100 blogs – dag 82Ik ben een automerk – 100 blogs – dag 84 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!