fbpx

Nanneke vraagt vandaag wie mij heeft aangemoedigd om te doen wat ik vandaag de dag doe. Vandaag de dag maak ik websites, schrijf ik teksten en geef ik 1 op 1 les in creatief schrijven voor mensen die iets vervelends hebben meegemaakt.

Natuurlijk heeft mijn moeder altijd achter me gestaan, maar ze vond het wel spannend toen ik voor het eerst als zzp-‘er ging beginnen. En hoewel het allemaal met ups en downs gaat, zoals het een goed zelfstandige betaamt, denk ik dat ik op dit moment echt lekker bezig ben met wat ik wil doen.

Soms merk ik wel dat ik alle kanten op getrokken wordt, voornamelijk omdat ik zoveel verschillende dingen doe, maar het is voor mij niet mogelijk om minder dingen te doen. Ik heb juist gewoon die afwisseling nodig. Mijn moeder begrijpt dat. Mijn zus en zwager overigens ook. Familie blijft belangrijk, maar wel degenen die ik kies.

unsplash-logoNeil Thomas

Serienavigatie<< Een (te) gekke bekende – 100 blogs – dag 5Mijn favoriete schoolvak – 100 blogs – dag 7 >>

Pin It on Pinterest