fbpx

Eigenlijk zijn er meerdere mensen aan wie ik een complimentje wil uitdelen. Ik begin even met de meest voor de hand liggende. Namelijk Nanneke, die al 58 dagen lang iedere dag een schrijfsuggestie deelt op haar Instagram-account. Dat is wel iets om je petje voor af te nemen, dus vandaar het eerste complimentje voor Nanneke.

Het tweede compliment is voor iedereen die er altijd voor me is op het moment dat ik het nodig heb. Via WhatsApp, via de telefoon of gewoon in real life. Even een bakkie in de stad, of even langskomen als ik het nodig omdat ik handjes te kort kom. Of via WhatsApp als ik even helemaal in de kreukels lig.

Het inmiddels negenjarige karatemeisje krijgt ook een complimentje. Ze komt lekker bij me knuffelen, helpt me als ik het zwaar heb door me aan te moedigen en komt gezellig met mij kletsen als ze zin heeft.

Serienavigatie<< Afgewimpeld – 100 blogs – dag 57De tijdcapsule – 100 blogs – dag 59 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!