Een (te) gekke bekende – 100 blogs – dag 5

5 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Op dag 5 van Nanneke’s 100 instastories uitdaging vraagt ze of ik een gekke of te gekke bekende heb en wat ik van die persoon kan leren. Dit vind ik best een lastige vraag en daar heb ik best wel even over moeten nadenken, maar uiteindelijk kreeg ik een beeld.

Ik heb best wel wat lieve gekkies in mijn omgeving. Ik bedoel, prettig gestoorde mensen waar ik graag mee omga. En ik vind ze allemaal te gek.
Maar wat ik leer van een van mijn te gekke zakelijke contacten, is dat je nooit te oud bent om over muren te klimmen als ze in de weg staan, dat je best lekker mag gillen en schreeuwen als dat eruit moet en dat het helemaal niet raar is om in een unicorn-onesie op de foto te gaan.
Zij is een mooi en puur mens en ik ben blij dat ik haar heb leren kennen.

Karen Powers

Serienavigatie<< Van gedachten veranderen – 100 blogs – dag 4De aanmoedigers – 100 blogs – dag 6 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest