fbpx

Ja goedemiddag, u belt mij namens Hosted EC. Of ik al wist dat de energietarieven omhoog gingen? U kunt mij helpen om te besparen op mijn energierekening en daarvoor heeft u alleen maar even mijn toestemming nodig om in mijn persoonlijke gegevens te neuzen. Ja, u kunt er ook niets aan doen dat u mij belt, dat mag namelijk van de kvk.

Dat ik er zelf geen toestemming voor heb gegeven, dat lapt de kvk dus aan zijn laars. Maar daar hebt u geen schuld aan. Nee, u belt mij voor mijn veel te hoge energierekening. En als ik dan alleen maar even via u mijn energierekening oversluit, dan heeft u weer wat commissie en dan heb ik weer heel even een lagere energierekening, die in januari toch weer stijgt.

Want daar kunt u natuurlijk niets aan doen, aan die belastingtarieven. Maar u wil wel even met mij meekijken. Dat is aardig van u.

Heeft u zelf eigenlijk al een lagere energierekening? Nee, waarom heeft u uzelf dan nog niet gebeld? Of wordt u misschien door collega’s gebeld? En als ik u nu eens vraag of uw energierekening omlaag kan? Gaat u mij dan toestemming geven om in uw persoonlijke gegevens te neuzen? En bent u zelf ook in de afgelopen 24 uur al vier keer gebeld door een bedrijf dat uw energierekening kan verlagen? Nee? Misschien wordt het dan eens tijd dat ik u daarmee ga helpen.

Dus wist u al dat de energietarieven gaan stijgen per 1 januari 2019? Ik kan u vast en zeker hel….

Tuut tuut tuut.

Opgehangen.

Pin It on Pinterest