fbpx

Ja goedemiddag, u belt mij namens Hosted EC. Of ik al wist dat de energietarieven omhoog gingen? U kunt mij helpen om te besparen op mijn energierekening en daarvoor heeft u alleen maar even mijn toestemming nodig om in mijn persoonlijke gegevens te neuzen. Ja, u kunt er ook niets aan doen dat u mij belt, dat mag namelijk van de kvk.

Dat ik er zelf geen toestemming voor heb gegeven, dat lapt de kvk dus aan zijn laars. Maar daar hebt u geen schuld aan. Nee, u belt mij voor mijn veel te hoge energierekening. En als ik dan alleen maar even via u mijn energierekening oversluit, dan heeft u weer wat commissie en dan heb ik weer heel even een lagere energierekening, die in januari toch weer stijgt.

Want daar kunt u natuurlijk niets aan doen, aan die belastingtarieven. Maar u wil wel even met mij meekijken. Dat is aardig van u.

Heeft u zelf eigenlijk al een lagere energierekening? Nee, waarom heeft u uzelf dan nog niet gebeld? Of wordt u misschien door collega’s gebeld? En als ik u nu eens vraag of uw energierekening omlaag kan? Gaat u mij dan toestemming geven om in uw persoonlijke gegevens te neuzen? En bent u zelf ook in de afgelopen 24 uur al vier keer gebeld door een bedrijf dat uw energierekening kan verlagen? Nee? Misschien wordt het dan eens tijd dat ik u daarmee ga helpen.

Dus wist u al dat de energietarieven gaan stijgen per 1 januari 2019? Ik kan u vast en zeker hel….

Tuut tuut tuut.

Opgehangen.

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!