Het mooiste compliment – 100 blogs – dag 53

23 juli 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

Ik kan me het mooiste compliment dat ik ooit kreeg nog goed herinneren, Nanneke. Het was op de dag dat ik mijn bul ging ophalen aan de universiteit Leiden en stond te wachten tot ik de kamer in mocht om voor de examencommissie te verschijnen.

Keihard had ik aan mijzelf gewerkt: ik sportte dagelijks en was in tweeëneenhalf jaar ruim 70 kilo kwijtgeraakt. En ik was ook al bijna twee jaar gestopt met roken. Kledingmaat 36 was binnen bereik. Mijn haar was kort en geknipt door Kinky kappers. Mijn lijf voelde strak en gespierd en heel gezond.

“Hallo, Allard,” zei ik tegen mijn studiegenoot die ook afstudeerde. Allard keek verward om zich heen.
“Wie zei dat?”
“Ik.”
“Het spijt me, ik weet niet wie u bent.”
Ik glimlachte: “Ik ben Martha.”
“Wow, ik had je niet herkend,” zei Allard verbaasd.
“Je had me geen mooier compliment kunnen geven.”
Wat een mooie dag

Serienavigatie<< Fouten die je niet moet maken – 100 blogs – dag 52Een gegeven compliment – 100 blogs – dag 54 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest