fbpx

liefdeVandaag is op het blog van Jeanet Bathoorn een verhaal over mijn persoonlijke ervaring met social media gepubliceerd. Ik heb dit zelf geschreven.

In 2006 maakte ik een account aan op Hyves. Dit was mijn eerste kennismaking met social media. Al snel raakte ik verslaafd; ik updatete mijn status zo’n drie tot vier keer per dag en ik likete de statussen van mijn Hyves-vrienden nog voordat ‘liken’ bestond. Ik had contact met mensen die ik al jaren niet meer had gezien en ik startte met bloggen.

Lees hier verder

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!