fbpx
Laptoptafel van Alve

Laptoptafel van Alve

Tot nu toe heb ik al mijn blogs vanaf mijn zwarte Klippan driezitsbank geschreven. Die zit lekker, maar je raakt snel afgeleid en slapen is serieus een optie. Twee weken geleden was ik jarig  en had ik bedacht dat ik graag een nieuwe laptoptafel wilde hebben, namelijk deze:

Maar eenmaal in de Ikea, gelukkig was ik er op vrijdag dus ik had geen problemen met de drukte vandaag, viel ik volledig voor het kleine Goliat bureautje. Gisteren heb ik dit bureau in elkaar zitten schroeven (blaar op mijn handpalm), hameren en Zweeds sleutelen, maar nu heb ik een prachtig bureau waar ik aan kan bloggen, werken, bloggen en administratie kan doen. Ik ben er helemaal blij mee.

Nieuw bureau voor Martha

 

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!