fbpx

Normaal gesproken is dit mijn ochtendroutine: wekker, wekker uitzetten, nog een keertje omdraaien, wekker, uitzetten, omdraaien. Opstaan, koffieapparaat aanzetten, muesli in een kommetje doen en yoghurt erop schenken. Maar vanochtend was het anders.

Vanochtend werd ik iets vrolijker dan anders wakker; ik wist alleen nog niet waarom. Ik heb vaak een ochtendhumeur ’s ochtends maar als je mij bovenstaande routine laat uitvoeren, dan ben ik er vrij snel vanaf.

Maar vandaag iets vrolijker. Pas aan het einde van de ochtend begreep ik waarom ik vrolijker was. DrsPee is jarig! Vandaag viert mijn bedrijf haar vierjarig bestaan. Het is dus tijd voor een feestje. En hoe kan ik dat nou vieren zodat jullie ook leuk kunnen meeprofiteren?

*Denkt na…*

We maken er een feestweek van. Tot 18 juni 2018 mag je de basiscursus Verhalen schrijven kopen voor €40! Dat is bijna 50% goedkoper. En zo geven we elkaar een mooi cadeautje. Lang zal DrsPee leven!

unsplash-logoBrooke Lark

Serienavigatie<< Vandaag is een goede dag om… – 100 blogs – dag 10Wat irriteert mij aan anderen? – 100 blogs – dag 12 >>

Pin It on Pinterest