fbpx

Het fijne van een online bedrijf, is dat je overal kunt werken waar er WiFi is. Ik werk dus vaak overal en nergens. Gelukkig heb ik wel een vaste werkplek, waar je me het meest kunt vinden. En dat is waar de WiFi automatisch verbinding maakt: thuis!

En thuis heb ik dan weer drie plekjes waar ik graag zit. De eerste plek is mijn keukentafel. De stoelen zitten echt superlekker en ik kan snel bij het koffiezetapparaat. Want dat is ook een vereiste.

De tweede plek waar ik graag zit is mijn bank. Laptop op schoot en typen. Het enige nadeel is dat ik dan vaak in slaap val door de warmte op mijn benen. Het komt vaak voor dat ik dan een uurtje later wakker wordt.

De ene helft van mijn boekenkast

Mijn werkkamer is echter het prettigst werken. Daar heb ik mijn boeken bij de hand. En daar kan ik me het beste concentreren.

Serienavigatie<< De kleuren van mijn logo – 100 blogs – dag 93Over een week is het zover – 100 blogs – dag 95 >>

Pin It on Pinterest