Onderweg ~ #WOT deel 48

28 november 2019 | WOT | 5 reacties

Dit is deel 48 van 52 in de serie WOT 2019

Onderweg ~ 1) Bijwoord 2) In aantocht 3) Op pad 4) Op reis 5) Op weg 6) Reeds vertrokken 7) Reizend 8) Terwijl men ergens naar toe is 9) Terwijl men op weg is 10) Tijdens de verplaatsing 11) Zwanger

Is het je wel eens opgevallen dat iedereen altijd maar onderweg is? Naar werk, naar huis, naar de sportschool, naar geluk? Niemand lijkt ooit gewoon eens stil te staan bij wat er is. En misschien ben je al wel gelukkig? Waarom zijn we altijd onderweg?

Het doet me altijd denken aan mensen die door de stad lopen, van de ene winkel naar de andere, bepakt en bezakt. Wat mij dan altijd opvalt, is dat ze geen van allen echt vrolijk kijken. Altijd het zure gezicht. Geen lachje kan er af. Alsof ze niet blij zijn met hun aankopen, maar onderweg zijn naar de volgende aankoop, het volgende jurkje, het volgende paar schoenen, beter, meer en veel meer.

Tot zover mijn filosofische insteek in dit woord. Het is natuurlijk meer dan een spirituele reis door je leven. Het kan ook gewoon heel praktisch zijn, een reis van A naar B.

Want natuurlijk ben ik ook onderweg. Naar mijn volgende afspraak, naar mijn volgende website, naar mijn volgende coachee, naar mijn volgende… Tja. Soms is onderweg zijn leuker dan aankomen op het punt waar je zijn wil.

Ben jij ook onderweg?

Onderweg naar morgen? Of ben jij er al? Waar ga jij heen? Wat is jouw doel? Hoe

WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over mee kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment dat je wil instappen. Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Serienavigatie<< Geluk ~ #WOT deel 47Sinterklaas ~ #WOT deel 49 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest