fbpx

Van 1 tot en met 7 juli doe ik mee aan de foto-opdrachten van Else Kramer. Ik deel deze onder de hashtag #synchroonkijken op Instagram, Pinterest en Twitter. Ik doe dat apart op Facebook, want daarvandaan kun je niet pinnen. Er schijnen inmiddels duizend deelnemers te zijn, misschien al meer. Zo leuk dat zoveel mensen naar dezelfde opdracht kijken op hun eigen manier.

Hieronder staan de foto’s die ik heb gemaakt. De opdracht van dag 1 was sokken fotograferen, dag 2 was foto’s maken van iets wat je zelf gemaakt had en dag 3 was zomer. Hoewel het vandaag hier in het Haagse toch wel erg grijs is geweest.

 

Zondag deel ik de volgende vier foto’s 🙂

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!