fbpx

Vandaag is een slechte dag om mij voor je karretje te spannen. Want juist vanochtend bij het opstaan, sprak ik een paar dingen met mezelf af voor deze week.

Ik ga ‘nee’ zeggen tegen dingen die slecht voor me zijn. Met name als ik mezelf daarmee tekort ga doen. Het wordt tijd dat ik mezelf niet meer opzij laat schuiven of laat bedonderen. Ik ben er moe van om dingen te doen die ik niet wil doen. En dus is het klaar. Basta.

Ik ben benieuwd of er nog meer dingen zullen zijn waar ik deze week een hartgrondig ‘nee’ op ga zeggen. Ik merk dat ik sterker word. Mentaal, zakelijk. Ik heb een tarief. Dat ben ik waard. Zowel voor DrsPee, als voor Focus. En beide bedrijven zijn mijn kindjes. Dus ‘nee’ tegen alles waar ik me niet mee kan verenigen. Nee nee nee nee nee.

unsplash-logoGemma Evans

Serienavigatie<< Mijn lijfspreuk – 100 blogs – dag 31Jager – verzamelaar – 100 blogs – dag 33 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!