Verandering van thema…

26 november 2012 | Bloggen, Overige | 2 reacties

… doet schrijven!

Tijdens blogpraat vandaag op Twitter, lekker chaotisch vanwege de open mic avond, stelde ik de volgende vraag:

@drspee #blogpraat vraag: op welke momenten verander je je design? als je daar zin in hebt of om andere redenen en hoe komt het over als je wisselt?

De antwoorden waren redelijk onverdeeld: wisselen doe je als je blog een andere wending neemt, als het gekozen thema problemen geeft of als je er zin in hebt.

Dus. Bij dezen lekker een nieuw thema op mijn blog gezet! Reacties zijn natuurlijk weer van harte welkom!

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest