Wat mijn klant nooit zou moeten doen – 100 blogs – dag 62

2 augustus 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Mijn klant zou mij nooit moeten verlaten… Maar ik denk dat iedere ondernemer dat zegt van zijn klanten. Hoewel, sommige klanten, die niet je ideale klant zijn, die zouden eigenlijk gewoon mogen vertrekken. Daar zal ik geen traan om laten. Die zijn gelukkig allemaal al wel vertrokken.

Waarschijnlijk ook omdat ik niet hun ideale opdrachtnemer ben. Dat versterkt elkaar natuurlijk. Mijn meest ideale klant is een vrouw tussen de dertig en de vijftig jaar die vroeger gepest is en daar nu nog last van heeft. Zij heeft verschillende traumatische ervaringen gehad, die op gezette tijdstippen terugkomen in haar herinnering. Die herinnering die blijft maar ronddraaien in haar hoofd en ze kan hem niet stoppen. Moet daar drie of vier keer doorheen.

Ook de uitkomst van die herinnering kan ze niet veranderen. Omdat ik dit zelf heb meegemaakt, weet ik hoe vervelend dit is. Daar kan ik haar dan mee helpen.

Serienavigatie<< Ik kan niet geloven dat… – 100 blogs – dag 61Mijn bucketlist – 100 blogs – dag 63 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest