Wat mijn leven makkelijker maakt – 100 blogs – dag 26

26 juni 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

Net als veel van de mensen uit het bouwjaar 1977, ben ik een van die stumperds die opgroeide met de platenspeler, de cassettebandjes, Nederland 1 en 2 en zonder internet, mobiele telefoon, internet en computers. Ben ik echt een stumperd?

Nee, dat vind ik eigenlijk niet. Ik speelde buiten met de lolobal, liep op stelten, ging koppeltjeduikelen en probeerde in bomen te klimmen waardoor ik mijn knieën schaafde. Ik leerde hoe je met een potlood het lint van je cassettebandje kon opdraaien als het was vastgelopen in de cassetterecorder. En ik ging naar de bibliotheek om samenvattingen te kopiëren uit de boeken die de ‘grote literatuur’ samenvatten. Dat deed ik zonder scholieren.com.

Maar laten we wel wezen: zonder computer, internet, mobiele telefoon en WiFi had ik mijn werk niet kunnen doen. Het maakt mijn leven makkelijker, maar contact via WhatsApp is niet zaligmakend. Ik ga liever koffie met je drinken in een cafeetje.

unsplash-logoDavid von Diemar

Serienavigatie<< Beschrijf een blij moment – 100 blogs – dag 25Hey big spender! – 100 blogs – dag 27 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest