fbpx

Eigenlijk ben ik een open boek Nanneke. Iedereen weet ongeveer alles van mij. Behalve dan mijn pincode. Daar ben ik niet zo open over. Behalve dan dat ik al jaren dezelfde pincode heb.


Als je iedereen die mij kent, bij elkaar optelt en in één mens samenvoegt, dan is die mens een wandelende encyclopedie over Martha. Daarnaast deel ik ook best heel veel (misschien wel teveel?) in mijn blog. Zo weet mijn voedingsdeskundige D. alles van mijn gewicht en eetgewoontes, mijn moeder en boekhouder kennen mijn financiële situatie en mijn personal trainer weet alles van mijn spieren en wat ik aankan qua belasting.

Mijn hypnocoach kent mijn geestelijke gesteldheid en jij, Nanneke, weet alles van mijn business en bedrijven. Mijn compagnon kent mijn zakelijke valkuilen en mijn buien, mijn frustraties en mijn Netflix-voorkeuren. Wat niemand van mij weet, is hoe hard ik verlang naar stabiliteit, zekerheid en afwisseling en avontuur.

Serienavigatie<< Mijn beste advies aan mijn klant – 100 blogs – dag 68Als ik de machtigste vrouw zou zijn – 100 blogs – dag 70 >>

Pin It on Pinterest