Wat nog geen klant weet – 100 blogs – dag 60

30 juli 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Nanneke vraagt waar ik nu aan werk, wat nog geen enkele klant weet. Geen idee of ik dat al wil onthullen… Maar misschien wil ik wel een tipje doen.

Vooruit. In september begint de cursus Structuur van je boek weer. Dit is een voorloper op de grote cursus die ik aan het opzetten ben. De grote cursus wordt een jaarprogramma met alle ins en outs van hoe je een boek moet schrijven, een fictie boek wel te verstaan.

Daarnaast ben ik natuurlijk ook bezig met het opzetten van mijn andere programma voor de verwerking van vervelende herinneringen door creatief schrijven. Dat jaarprogramma is een uitvloeisel van het creatief schrijven programma.

Wil jij deelnemen aan Structuur van je boek? Super leuk! Je kunt je inschrijven via dit formulier!
Je leert over: het plot, je personages en het plot, begin, midden en einde van je verhaal. Inschrijven verplicht je tot niets: klik!

Serienavigatie<< De tijdcapsule – 100 blogs – dag 59Ik kan niet geloven dat… – 100 blogs – dag 61 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest