fbpx

Nanneke vraagt waar ik nu aan werk, wat nog geen enkele klant weet. Geen idee of ik dat al wil onthullen… Maar misschien wil ik wel een tipje doen.

Vooruit. In september begint de cursus Structuur van je boek weer. Dit is een voorloper op de grote cursus die ik aan het opzetten ben. De grote cursus wordt een jaarprogramma met alle ins en outs van hoe je een boek moet schrijven, een fictie boek wel te verstaan.

Daarnaast ben ik natuurlijk ook bezig met het opzetten van mijn andere programma voor de verwerking van vervelende herinneringen door creatief schrijven. Dat jaarprogramma is een uitvloeisel van het creatief schrijven programma.

Wil jij deelnemen aan Structuur van je boek? Super leuk! Je kunt je inschrijven via dit formulier!
Je leert over: het plot, je personages en het plot, begin, midden en einde van je verhaal. Inschrijven verplicht je tot niets: klik!

Serienavigatie<< De tijdcapsule – 100 blogs – dag 59Ik kan niet geloven dat… – 100 blogs – dag 61 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!