fbpx

Nanneke van Nankracht communicatie is op 1 juni 2018 begonnen met het een uitdaging: 100 schrijfopdrachten in 100 dagen. Dat vind ik leuk, dus ik doe mee. Maar ik loop dus nu al drie dagen achter! Dat doe ik goed. Vandaag haal ik dat even in. Als je op de mail bent geabonneerd, dan krijg je hierna nog drie mails met nieuwe blogs. Ik houd het wel kort.

De eerste vraag op 1 juni was: wie is jouw held?
Misschien is het een beetje raar, maar ik ben mijn eigen held. Als ik terugkijk naar waar ik vandaan kom en wat ik heb overleefd, dan vind ik mijzelf een enorme held. En dat meen ik echt.

De tijden dat ik twijfelde aan mijzelf, aan het feit of ik er wel mocht zijn, hebben mij heel depressief gemaakt. Maar ik ben er sterker uitgekomen en baseer mijn bedrijf erop. En ga ik, hoop ik, anderen helpen.

unsplash-logoGabriel Bassino

SerienavigatieMijn gekste eigenschap – 100 blogs – dag 2 >>

Pin It on Pinterest