fbpx
Dit is deel 52 van 52 in de serie WOT 2016

? ~ 1) Haakvormig leesteken 2) Leesteken 3) Signum interrogandi 4) Taalteken 5) Vraagteken

De #WOT van vandaag is een vraagteken, of zoals er zo mooi in de omschrijving staat: een signum interrogandi. 51 weken lang heb ik het woord van de week verzonnen en nu dacht ik jullie eens een woord te laten verzinnen. Vandaar een vraagteken.

Natuurlijk wordt jullie inventiviteit wel beloond: ik zal jullie woorden gebruiken om er een mooi verhaal van te maken, waarin ik link naar jullie blogs. Dus voor mij wordt dit ook een uitdaging, want ik wil mezelf er niet met een Jantje-van-Leiden van afmaken.

Kortom: leef je uit. Ik heb alleen wel een vraag:

Maken jullie het me niet té moeilijk? Vraagteken?

Ik ben echt heel benieuwd naar jullie woorden. Misschien is het wel een favoriet woord, een woord dat je vaak gebruikt, of misschien een woord waarvan je niet wil dat het vergeten wordt? Misschien is het een woord dat je ooit gehoord hebt, maar waarvan je de betekenis niet weet en dat nu voor eens en voor altijd gaat uitzoeken. En heel misschien is het dat ene woord waar je een warm gevoel van krijgt, of juist de koude rillingen? Of een woord dat je altijd verkeerd verstaan hebt. Het mag dus echt van alles zijn.

Ik ga volgend jaar gewoon door met de #WOT. Dus in 2017 weer een nieuw woord!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 51: dag

Pin It on Pinterest