fbpx

Boek ~  1) Afdeling van een koeienmaag 2) Album 3) Anderwoord 4) Band 5) Bepaald aantal 6) Bundel 7) Bundel bladen 8) Een samengebonden aantal bedrukte bladen 9) Gebonden vellen papier 10) Gedrukt werk 11) Geschrift 12) Grafisch product 13) Grafisch produkt 14) Hoeveelheid papier 15) Informatiedrager 16) Lectuur 17) Leerbundel 18) Leermiddel 19) Leermiddel

Het is boekenweek en dus ben je bijna verplicht om een boek te kopen. En dat heb ik natuurlijk gedaan. Ik heb nu vier boeken erbij op mijn nog te lezen stapel. En hij was al zo hoog.

Ik werd wel gegrepen door de openingszinnen dus ik denk dat ik de twee boeken op de foto wel vrij snel ga uitlezen. Ze begonnen zo lekker bloederig.

Ik moet ook nog boeken voor Curaçao anders slaap ik in oktober op het strand. En dat vind ik niet leuk, maar een stuk of 2000 zikamuggen wel. Maar welk hotel ga ik boeken? Ik vind het lastig.

Een boek boeken?

Een boek, een boeking, boeken lezen voor de lijst. Boeken zijn echt overal. Het ging een tijdje minder met het boek maar laatst hoorde ik ook dat het weer aantrok met de verkoop.

Waar denk jij aan bij het woord boek? Ik ben benieuwd.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kies ik een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014.

Pin It on Pinterest