fbpx

#WOT deel 17: ontbijt

23 april 2015 | Overige, WOT | 3 reacties

Ontbijt ~ 1) Broodmaaltijd 2) Dejeuner 3) Eerste levensbehoefte (crypt.) 4) Maaltijd 5) Maal 6) Ochtendmaal 7) Ochtendmaaltijd

Het belangrijkste maal van de dag. De motor waarmee je ‘s ochtends opstart. Ontbijten kan ook een ritueel zijn: samen met je gezin aan de tafel, kopje koffie of thee erbij en dan langzaam samen wakker worden voor de drukke dag begint.

Het voedingscentrum is ook voor het ontbijt

Ze geven tips over hoe je gezond kunt ontbijten. En ook op scholen wordt morgen het Koningsdag ontbijt georganiseerd voorafgaand aan de Koningsspelen. En daar was kritiek op. De pindakaas is al verdwenen uit het ontbijt, maar de hagelslag en de aarbeienjam zitten er nog in en dat kan natuurlijk niet, want dat is niet gezond. Ik denk: “Zolang ze maar een bruine boterham eten.”

Ik ontbijt meestal met een bakje muesli en halfvolle yoghurt. Als ik wat meer tijd heb, met een boterham met kaas. Hoe denk jij over het ontbijt? Ontbijt jij zelf wel of krijg je geen hap door je keel op de vroege ochtend? Laat je reactie achter onder deze blog. Ik lees het weer graag!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Serienavigatie<< #WOT deel 16: ongeduld#WOT deel 18: deadline >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest