#WOT deel 2: F5-en

14 januari 2016 | Overige, WOT | 6 reacties

F5-en: je scherm verversen, bij voorkeur vaakF5-en ~ Verversen. Bij voorkeur heel vaak.

Het gebruik van functietoets F5 is een werkwoord geworden voor ongeduldige mensen. Mensen die niet kunnen wachten tot de nieuwe WOT er staat, bijvoorbeeld.

“Even F5-en hoor.” Je hoort het vaak, als mensen hopen op een plekje bij een populair evenement. Of juist niet, als je kaartjes wil kopen voor die ene popster die komt optreden.

De F5 toets is volgens mij de meest afgesleten toets van het toetsenbord op en computer, op de spatiebalk na dan.

F5-en staat niet alleen voor ongeduld

Je kunt deze toets ook gebruiken als je website niet laadt, of blijft hangen. Soms moet je zelfs ctrl + F5 gebruiken of appeltje + F5 op de Mac. Dan krijg je een hele nieuwe versie van de pagina voor je neus. F5 is dus niet alleen een zenuwenknopje, maar ook een handig knopje.

Waar denk jij aan als je hoort: “Even F5-en, hoor!” Ik lees het weer graag!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Serienavigatie<< #WOT deel 1: verbinden#WOT deel 3: Taboe >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest