#WOT deel 21: BBQ

25 mei 2017 | WOT | 5 reacties

Dit is deel 20 van 51 in de serie WOT 2017

BBQ ~ 1) Buitengrill 2) Grill 3) Grill in de openlucht 4) Grillapparaat 5) Toestel om vlees te roosteren 6) Toestel om vlees in de open lucht te roosteren 7) Vleesmaaltijd 8) Vleesrooster 9) Vuur om te roosteren 10) Zomers roosterfeest

Heb jij ook zo’n zin om te gaan barbecueën? Met het mooie weer van de afgelopen dagen is dat geen gek idee. Lekker wat vlees inslaan, salades maken, beetje patatjes erbij en dan puur genieten van de man des huizes die het vlees gaat verschroeien.

De man en de BBQ

Want is het je wel eens opgevallen dat mannen over het algemeen dan ineens het koken overnemen? Het lijkt een soort oerdrift die loskomt: houtskool, aanmaakblokjes, vuur reguleren en dan met tangen testen of het vlees al gaar is. Ik vind het geniaal!

De dames kijken dan uiteraard bewonderend toe hoe de man in de weer is met die indrukwekkende tangen. Een beetje angstig, maar vooral opkijkend naar de rust die de man uitstraalt als hij zijn macht over het vuur tentoonspreidt. Ja, de BBQ is een echt mannending.

Maar misschien heb ik wel ongelijk: aankomende zaterdag ga ik barbecueën. Een all girl BBQ. Dan hebben wij macht over het vuur en het vlees. Het wordt vast heel leuk.

Ga jij tijdens dit Hemelvaartsweekend de BBQ aanslingeren? Of houd je helemaal niet van barbecueën? Of woon je in een flat en mag je niet op je balkon je vlees verschroeien op het houtskool? Ik lees graag wat jij van de BBQ vindt!

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kies ik een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014.

Serienavigatie<< #WOT deel 20: haar#WOT deel 22: luisteren >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest