fbpx
Dit is deel 37 van 53 in de serie WOT 2015

Mijn hobbyHobby ~ 1) Aangename tijdsbesteding 2) Bezigheid in vrije tijd 3) Bezigheid 4) Genoeglijke bezigheid 5) Iets dat je voor je plezier doet 6) Liefhebberij 7) Lievelingsbezigheid 8) Plezierwerk 9) Stokpaardje 10) Verslavingsverschijnsel 11) Vrijetijdsbesteding

Eh, o ja, ik moest nog een #WOT verzinnen. Gelukkig kwam Marleen ook met een suggestie via privéberichten. En dat woord zie je dus hier.

Het woord hobby. Ik heb hobby’s. De #WOT is er een van, karate een ander. En dan natuurlijk ook nog fitness, lezen, schrijven en bloggen. Hobby’s genoeg. Vergeet ik nog te noemen dat ik ook graag mag haken. Kortom, er zijn te weinig uren in de dag om mijn hobby’s uit te oefenen. Er moet namelijk ook nog gewerkt worden.

Gelukkig heb ik van mijn hobby ook mijn werk kunnen maken

Ik schrijf teksten, maak websites en ben veel met taal bezig. Mijn hobby’s dus.

Wat zijn jouw hobby’s? Heb je hobby’s of heb je daar geen tijd voor? Ik ben weer erg nieuwsgierig naar wat jullie aan vrijetijdsbesteding doen. Vertel het me door je reactie achter te laten onder dit blog!

PS: op de foto staat mijn trainingsmaatje Lucia.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Serienavigatie<< #WOT deel 36: reclame#WOT deel 38: waarom >>

Pin It on Pinterest