fbpx

50books, literatuurblogsHet is zo makkelijk dat ik meedoe met de WOT (write on thursday) van Irene, dan hoef ik niet terug te zoeken bij welke vraag we zijn gebleven. In dit geval zijn we bij vraag 33. En dat onthouden, dat is best lastig. Niet alleen de weeknummers, maar ook de bladzijde waar je gebleven bent. Zeker als je geen hoofd voor getallen hebt, zoals ik. Nu zijn er hele mooie methoden om te onthouden waar je gebleven bent met lezen: een boekenlegger, een hoekje van de bladzijde omvouwen (brrrr), op zijn kop leggen met de bladzijde open.

Misschien onthoud je gewoon waar je gebleven bent of heb je een speciale boekenlegger met een herinnering eraan. En dat is dus de 33e vraag van deze #50books serie:

Hoe onthoud je waar je in je boek gebleven bent?

Ik lees weer heel graag jullie antwoorden. Vergeet niet om een linkje achter te laten onder deze blogpost, zodat ik jullie antwoorden ook daadwerkelijk kan lezen. En als je suggesties hebt voor nieuwe vragen, dan hoor ik dat weer graag.

Serienavigatie<< #50books vraag 32#50books vraag 34 >>

Pin It on Pinterest