fbpx

In het blog van dag 66 deelde ik al mijn beste advies voor mijn schrijfklanten: “jij bent uniek, jouw verhaal is uniek, jij hebt ook recht om je verhaal te vertellen.” Maar voor mijn website bedrijf, Focus Websites, zou dit mijn beste advies zijn:

Zoek een partij die met je meedenkt over de strategie van niet alleen je website, maar ook hoe je websitestrategie in je bedrijf kan passen. Zoek iemand die verstand heeft van marketing, SEO en design en iemand die dat ook kan programmeren. Als je dat niet in één persoon kunt vinden, dan is het misschien slim om een klein bedrijf te contracteren die je daarmee kan helpen en niet de wereld vraagt voor een website.

Toevallig heeft Focus Websites net een superleuke aanbieding gemaakt voor een simpele one page website. Heb jij een goede website nodig? Ga dan zeker eens kijken wat Focus voor je kan doen!

Serienavigatie<< Wat is het beste advies dat ik kreeg? – 100 blogs – dag 67Wat niemand van mij weet – 100 blogs – dag 69 >>

Pin It on Pinterest